FleX 

Wijkdag Winkelcentrum Lunetten

23 september van 10.00 – 16.00 uur

Aanmelden voor een kraam of voor het open podium?
Stuur een mail naar wijkdag@winkelcentrumlunetten.nl of vul het contactformulier in.

Ook dit jaar staat de Wijkdag op Winkelcentrum Lunetten op de agenda.

De voorbereidingen zijn in volle gang en je kunt je inschrijven voor een kraam! Een kraam kost € 23,- (BTW vrijgesteld). Bij je aanmelding kun je ook een voorkeursplek opgeven, we houden daar dan zoveel als mogelijk rekening mee.

Ongeveer één week voor de Wijkdag ontvang je per e-mail meer informatie. De markt start om 10.00 uur en vanaf 8.00 uur ’s morgens mag je je kraam opbouwen.

Samen met BOL gaan we er weer een supergezellige dag van maken met vaste onderdelen, zoals een rommelmarkt (nu inschrijven voor een kraam), een open podium, waarvan het programma al flink vol loopt, en natuurlijk ook weer de Kidsrun en de hardloopwedstrijd die door BOL georganiseerd wordt.

Er is muziek, voor de kinderen schminken en knutselen én voor wie denkt Max Verstappen na te kunnen doen, staan er 4 race simulatoren klaar waar je jouw race vaardigheden kunt testen.

Maak je muziek, zit je in een band, bespeel je een instrument of wil je jouw dans en of zangkunsten aan het grote publiek tonen, meld je dan aan voor het open podium. We zijn benieuwd!

En zoals je van Winkelcentrum Lunetten gewend bent, delen we ook altijd iets lekkers uit. Kom je ook?

Zet 23 september in je agenda!