Herfst Streekmarkt
Zaterdag 15 oktober
Van 10.00 – 16.00 uur

Het wordt weer een supergezellige markt met een gevarieerd aanbod.

Wat voor streekproducten zijn er.
Zo zijn er Hongaarse delicatessen, eigengemaakte jam, chutney, siropen, honing/propolis/pollen vd imker.  Maar ook dagverse groente en fruit zoals aardbeien, sappen van fruit uit de streek en kleine zakjes eigen gemaakte bonbons, siropen en kruidenzout.

Maar ook allerlei creatieve, handmade producten.
Er is handgemaakte poppenkleding, voor baby born groot en klein, allerlei gehaakte figuren, decoraties en kraamgeschenken. Schattige baby- en kinderproducten.

En heerlijk voor de winter die weer voor de deur staat…
Hand gebreide accessoires zoals mutsen, wanten, collen, sjaals, etc.
Een dubbele kraam van Vol Wol met fairtrade wol producten uit Nepal , Scandinavië en Texel zoals schapenwollen sloffen en pantoffels (zowel wol als gevilt) , hippe wollen vesten van Puur Nepal, wollen sokken, shawls en omslag doeken, baby slofjes van wol en leer, zadeldekjes, schapenvachten, cosmetica van schapenwol, schapenknuffels, gevilte vogels, slingers en mobielen en prachtige schapenwollen plaids en ledikant- en wiegdekentjes. Zelfgemaakte kaarsen.

Sieraden en siervoorwerpen.
Sieraden van edelstenen, maar ook prachtige Edelstenen en Mineralen. Handgemaakte sieraden, kralen en materialen om zelf sieraden te maken, (glazen) sieraden voor iedereen.

En verder.
Happy mozaïek is er met allerlei decoraties voor in huis. Het ambachtelijke bedrijf Purses & Pouches, Marja hergebruikt leer en maakt hier weer nieuwe tassen, armbanden en andere voorwerpen van. Schilderijen, en Argibald is er met Kunst, Cartoons & Illustraties.
Handgemaakte papierwaren, keramiek, allerlei accessoires zoals etuitjes, kussenhoesjes, tassen, sleutelhangers, haarstrikjes, vlaggenlijnen  van stof/slingers en whiteboard magneetjes.

Workshops
Je kunt vandaag meedoen aan een workshop mozaïek of heb je wel eens zelf een kaars gemaakt? De workshops zijn natuurlijk GRATIS te volgen.

Ook leuk om te weten.
De Funkkaravaan draait vanuit hun knaloranje caravan de hele dag vinyl platen met heerlijke muziek. Kom lekker chillen op het terras voor de caravan en geniet van allerlei hapjes en sapjes die uitgedeeld en getrakteerd worden.

Ben je erbij?

Heb je een product dat past op deze streekmarkt en wil je een kraam huren?
Stuur een e-mail naar streekmarkt@winkelcentrumlunetten.nl
Je krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.
Een kraam kost € 31,- incl. BTW